VehU jäi tasuriin Zenithiä vastaan

VehU ja Zenith tasasivat pisteet jo Futsal Ykkösen ensimmäisellä kierroksella Helsingin Herttoniemessä, ja tasapeliin päädyttiin myös Tampereella, kun sunnuntai-illan kohtaaminen päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen 3-3-tasapeliin.

Zenith aloitti ottelun väkevästi ja siirtyi 0-3-johtoon alle yhdeksässä minuutissa. Ensimmäinen jakso sujuikin vahvasti vieraiden komennossa, ja tauolle mentiin lopulta 1-3-lukemissa Niko Kuhlbergin vastattua VehUn kavennusmaalista.

Toinen jakso oli vihreävalkoisen kotijoukkueen heiniä VehUn kiriessä ensin maalin päähän ja lopulta tasoihin ilman maalivahtia. Molemmat osumat iski sairastuvalta paluun kokoonpanoon tehnyt Jyri Harju. VehU sai vielä lopussa kelvollisen pyörityksen aikaan, mutta hyvästä taistelusta huolimatta voittomaali jäi tekemättä.

Riverballin voitettua oman ottelunsa, VehU on joensuulaisia seitsemän pistettä jäljessä ottelun vähemmän pelanneena. Tasapeli tarkoitti siis sitä, että joukkue jatkaa ensi kaudella pelejä Futsal Kakkosessa. Sarjaa on jäljellä vielä kaksi kierrosta, ja VehUn seuraava ottelu on tulevana sunnuntaina loimaalaista LoPSia vastaan.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 10 maaliskuun, 2015, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: