Tehoton VehU taipui LaPolle

Maalinteko-ongelmista kärsinyt VehU hävisi Pirkkahallissa lauantai-iltana käydyn Futsal Ykkösen kamppailun Lapuan Ponnistukselle lukemin 2-6 (0-1). Ensimmäisellä jaksolla vihreävalkoiset olivat kenttätapahtumissa selvästi niskan päällä, mutta pelivälinettä ei saatu verkkoon lukuisista huippupaikoista huolimatta. Toisella jaksolla peli tasoittui, mutta vastustaja oli jälleen VehUa selvästi edellä maalipaikkojen viimeistelyssä. Viimeiset kaksi osumaa LaPo viimeisteli tyhjiin VehUn hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia.

Myös VehUn reservijoukkue kirmasi lauantaina parketilla. Lammilla pelatuista Futsal Vitosen mittelöistä tuloksina olivat 5-0-luovutusvoitto Janakkalan Exoduksesta ja 3-0-voitto turnausisäntä Lammin Vedosta. Reservijoukkueella on viimeisessä turnauksessa mahdollisuus sarjanousuun. Se vaatii kuitenkin voittoa molemmista peleistä.

Pelien tilastot katsottavissa tutuissa paikoissa.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 8 helmikuun, 2015, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: