Ruutupaidat kova kotonaan

Ruutupaidat osoittautui aiempien otteluidensa tapaan kovaksi kotijoukkueeksi, ja VehU joutuikin poistumaan Vaasasta 7-2 (3-1) -tappio niskassaan. Lähtökohtiin suhteutettuna vihreävalkoisten peliesitys oli kuitenkin hyvä, sillä pelikieltojen ja loukkaantumisten vuoksi joukkue oli liikkeellä pienellä kokoonpanolla, joista kolmelle pelaajalle ottelu oli ensimmäinen futsalmatsi miesmuistiin.

vehuruutupaidatRuutupaitojen otteluraportti täällä ja ottelun tilastot täällä. Ottelun maalikooste Youtubessa.

Lauantaina parketilla höntyili myös VehUn kakkosjoukkue, jonka saldoksi Ylöjärven liikuntakeskuksessa kirjattiin voitto ja tappio. Aamupelissä TaPan nuorukaiset olivat ilmeisesti saaneet nukuttua vieraita paremmat yöunet, sillä horroksessa ollut VehU/2 hävisi peräti 7-0 (3-0). Toisesta ottelussa VehU kuitenkin korjasi voiton, kun vehulaisten suosikkiseura Janakkalan Exodus kaatui numeroin 5-3 (3-1). Otteluiden tilastot täällä.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 26 tammikuun, 2015, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: