Rauman rutiini liikaa VehUlle

Pirkkahallilla tiistai-iltana pelattu VehU – FC Rauma päättyi vieraiden 3-7 (1-3) -voittoon. VehU roikkui hyvin mukana noin 35 minuuttia, mutta viimeisellä vitosella rutinoitunut vierailija pääsi muutamaan otteeseen kaunistelemaan lukemia tyhjiin.

Rauma-pelissä VehUn tehonikkareita olivat Hannula (1+1), Lahdenpohja & Kuhlberg (1+0) sekä Jaakko Laitinen & Ati Mäkelä (0+1). Pientä summausta sekä tilastot viikonlopun peleistä sekä tiistain Rauma-väännöstä tulossa sivuille torstain ja perjantain aikana.

VehUn pelit jatkuvat perjantaina Futsal Cupin merkeissä Joutsenossa, jossa vastaan tulee FC Kultsu. Seuraavaa sarjapeli sen sijaan on edessä vasta sunnuntaina 7. joulukuuta, kun Loimaan Palloseura saapuu vihreävalkoisten vieraaksi Pirkkahalliin.

futsalvehmu

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 25 marraskuun, 2014, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: