VehU tasapeliin Loiskeen isäntänä

Sunnuntai-iltana Ylöjärven liikuntakeskuksessa kohdanneet VehU FS ja Sääksjärven Loiske tasasivat pisteet 2-2 (1-2) -lukemin Futsal Ykkösen toisen kierroksen kamppailussa. Tehokkaasti viimeistellyt Loiske ehti karata 0-2-johtoon ennen kuin Niko Kuhlberg iski VehUlle tärkeän kavennusmaalin aivan ensimmäisen jakson lopussa. VehUlla oli ensimmäisellä jaksolla useita huippupaikkoja lisämaaleihin, mutta rimat sekä Loiskeen hienosti torjunut maalivahti Antti Härkönen pitivät numerot 1-2:ssa.

Toinen jakso sujui vahvasti vihreävalkoisten merkeissä, mutta tasoitus nähtiin vasta ajassa 38.34, kun VehU pyöritti peliä bandidosilla. Liivimies Jyri Harju viimeisteli Tomi Vikmanin sivuttaissyötön oikeaan alanurkkaan. Otteluraportti ja tilastot täällä.

tulosloiske

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 19 lokakuun, 2014, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: