Kausi käyntiin Turun Samppalinnassa

Futsal Ykkönen alkaa kuuden joukkueen osalta jo lauantaina, mutta VehU korkkaa tällä kertaa kauden viivelähdöllä, kun sarja-avaus on edessä vasta sunnuntai-iltana Turun Samppalinnassa. Vastaan asettuu FC Persia, joka säilytti viime kaudella sarjapaikkansa täydennysmenettelyn kautta. FC Persia on Turun Iranilaisten Kulttuuriseura ry:n alla pelaava joukkue, joka on ainakin aiempina vuosina koostunut pääosin iranilaistaustaisista pelaajista. Tällä kaudella joukkue tekee kuitenkin yhteistyötä paraislaisen Pargas IF:n kanssa, joten joukkueen lopullisesta koostumuksesta tai kokoonpanosta on vaikea sanoa mitään tarkkaa.

fcpersiaTurkulainen FC Persia oli viime kaudella kova kotijoukkue, mutta vieraskentällä oli vaikeampaa. Kuvassa vastassa LoPS (YouTube).

FC Persia napsi viime kaudella pisteitä lähinnä kotonaan, mutta vieraskentällä joukkueella oli vaikeampaa. Samppalinnassa joukkue kuitenkin pärjäsi myös kärkipään joukkueita vastaan ja otti pisteitä niin PS Villalta, Ruutupaidoilta, PJK:lta kuin Loiskeeltakin. Palstahuhujen mukaan joukkueen peleissä tunteet kävivät usein melko kuumina, ja tätä väitettä tukevat tilastotkin. Ulosajoja joukkueella kertyi kauden aikana kymmenen kappaletta ja keltaisia kortteja vielä paljon isompi läjä. Taitavan vastustajan lisäksi omat haasteensa peliin tuo myös Samppalinnan pihkaiseksi väitetty kumimatto, jossa nivelet paukkuvat ja pallo ei liiku.

VehU pääsee otteluun kohtalaisen hyvistä lähtökohdista, sillä pelaajia riittää eikä kukaan ole ainakaan toistaiseksi telonut itseään harjoituskaudella. Uudet pelimiehet ovat päässeet joukkueeseen hyvin sisään, eikä kesän rankka off-season ole näkynyt jutiloitumisena vanhoissakaan vehulaisissa. Sunnuntaina lisävoimaa saadaan kentän lisäksi myös penkin taakse, kun huoltajailmiö J. Nuutinen avaa futsalkautensa.

vehupaidatjpgSunnuntaina Samppalinnan kumimatolla nähdään myös joukkueen uudet pelipaidat, jotka seura ystävällisesti kustansi. 

FC Persia – VehU FS @ Samppalinna, Turku – 12.10. klo 18.15.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 11 lokakuun, 2014, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: