VehU lähtee Pohjois-Karjalaan

Viime sunnuntaina Futsal Ykkösen nousukarsinnan ensimmäisestä osaottelusta niukan 4-2-kotivoiton hakeneella VehUlla on tulevana lauantaina mahdollisuus yltää kovaan saavutukseen, kun se aamuvarhaisella aloittaa matkansa kohti Joensuuta SC Riverballin vieraaksi. Yhteismaalien ja vierasmaalisäännön voimassaolo tarkoittaa sitä, että VehU on tällä hetkellä maalin tappion päässä paikasta ensi kauden Futsal Ykköseen.

Futsalissa kahden maalin erotus ei kuitenkaan vielä käytännössä tarkoita yhtään mitään, joten matka on edelleen pitkä. Joukkueen on jälleen kerran venyttävä kauden parhaimpaan suoritukseensa, mikäli se aikoo pitää tämänhetkiset voimasuhteet ennallaan. Ajankäytön hallinnan perusteet täydellisesti hallitseva VehUn manageriguru Heimo ”Huima” Joki tavoitettiin perjantaiaamuna Kalevan Kellon asiakasjonosta. Vaivaannuttavan puhelinhiljaisuuden jälkeen Joki suostui kommentoimaan VehUn valmistautumista kauden tärkeimpään peliin.

”Keskiviikon valmistavat harjoitukset veimme läpi Suomen puolustusvoimien perinteisellä rastikoulutusperiaatteella. Muun joukkueen vielä harjoitellessa erikoistilannepelaamista, järjestin huoltaja Joonas Nuutiselle jatkosodan huoltojoukoista sovelletun kenttäpostiharjoitteen. Samanaikaisesti valmentaja Arsi Piiras otti sivummalle maalivahti Kososen. Heidän tehtäväksi määräsin yhtäläisyyksien etsimisen Kososen reaktiotorjuntojen ja Yhdysvaltain uusimman ohjustorjuntasuunnitelman väliltä. Tarkoituksemme oli käyttää joukkueen yhteinen aika mahdollisimman tehokkaasti hyväksi”, uteluista ärsyyntynyt Joki murahteli.

priveri1VehU lähtee Joensuun vierasotteluun lähes vastaavalla kokoonpanolla kuin sunnuntaina.

Kokoonpanon suhteen VehUn pelaajatilanne näyttää kelvolliselta. Myös ensimmäisestä ottelusta sivussa olleen hyökkääjä Arttu Partasen lisäksi poissa on valitettavasti töiden estämä Jesse Salminen. Hyvä uutinen on toisaalta se, että VehU kaivaa jälkimmäiseen osaotteluun myös kokonaan uuden jokerikortin, kun Rovaniemellä liikunta-alan opintoja suorittava puolustaja Joni Vihreävuori matkustaa ottelupaikalle kaukaa pohjoisesta saakka. Äärimmäisestä omistautumisestaan tunnetun päävalmentaja Joen mukaan asiassa ei ole sen kummempaa ihmettelemistä.

”Kun asuu Rovaniemellä, on täysin loogista ja ekologisesti perusteltua edustaa futsalissa Vehmaisten Urheilijoita”, omaa kilometrikorvauskuittiaan täyttänyt Joki muotoili.

Joukkueen kannalta ylivoimaisesti huojentavin seikka lienee kuitenkin tietoisuus pitkään sivussa olleen huoltaja Joonas Nuutisen mukanaolosta. Viime viikkojen aikana erityisesti teräksisellä keskittymiskyvyllään ihastuttanut manageri Joki muistuttaa, että pitkän Thaimaan-loman jälkeen vaativaan huoltajan rooliin totuttautuminen ei ole täysin mutkaton asia.

”Uusi ympäristö on aina eräänlainen hyppäys tuntemattomaan. Huollon onnistumisen kannalta keskeisin haaste on ilman muuta siirtyminen Pirkkahallin joustoparketilta aivan uudenlaisella alustalle, Joensuu Areenan laattalattialle. Huomattavasti liukkaampi lattiamateriaali tarkoittaa sitä, että pukukoppikäytävällä juomapullotelineellä suoritettavan vastustajajoukkueen huoltajaan kohdistuvan skriinin tekeminen on entistä haastavampaa. Myös epätietoisuus Areenan vedentäyttöpisteiltä saatavan veden laadusta voi aiheuttaa sen, että Joonas saattaa joutua käyttämään huoltolaukustamme löytyvää hanasuodatinta”, Joki tarkensi.

SC Riverball – VehU FS lauantaina kello 15.00 @ Joensuu Areena

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 21 maaliskuun, 2014, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: