Nasta haki väkisin pisteet Raholasta

Kauden viimeisessä sarjapelissä ei kotijoukkueella ollut pistepanosta, mutta rajusti taistellut Nasta ja VehUn vaihtopenkin kymmenpäinen hulinamobi pitivät huolen siitä, että ottelusta muodostui lopulta kauden kiihkeätunnelmaisin vääntö. Nakkilalaiset tarvitsivat ottelusta pisteen säilymiseen ja tasoittivat pelin ylivoimalla 4-4:ään hirveän maalinedushärdellin jälkeen ajassa 38.53.

Välittömästi tasoitusosuman jälkeen VehU lähti hakemaan voitto-osumaa ilman maalivahtia, mutta ajassa 39.52 bandidos karahti karille, kun VehUn vetoyritys kilpistyi Nasta-pelaajaan ja pallo kieri kimmokkeella puolesta kentästä omaan verkkoon. Näin lopputulos Nastan hyväksi 4-5 (2-2). VehUn kaikki osumat ottelussa kirjattiin Jyri Leinoselle. Alustuksista vastasivat Teemu Hannula (0+2) ja Arttu Partanen (0+1).

VehU voitti tappiosta huolimatta Tampere-Satakunta Futsal Kakkosen ja karsii Ykkösen paikasta joensuulaista SC Riverballia vastaan. Kaksiosaisen karsinnan ensimmäinen osaottelu pelataan sunnuntaina kello 19.00 Pirkkahallissa. Toinen peli on edessä seuraavana lauantaina Joensuussa.

vehujoukkuekuva.jpgVehmaisten saunaseuran kymmenpäisen provokaatio-osaston kannustus ei tällä kertaa riittänyt voittoon asti. Nousukarsinnat pelataan 16. ja 22. maaliskuuta.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 7 maaliskuun, 2014, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: