VehU hakee revanssia Pitkäjärvellä

VehUn pelikauden viimeistä edeltävä ottelu pelataan tulevana sunnuntaina Kangasalla, kun vastaan asettuu sarjakolmosena majaileva rakas kilpakumppani, Kangasalan Voitto. Motivaatiota tuskin tarvitse yhdenkään pelaajan kohdalla kyseenalaistaa. Aiemmin syyskierroksella pelattu keskinäinen kamppailu oli VehUlta ylivoimaisesti koko kauden heikoin esitys ja päättyi lopulta murheellisten vaiheiden jälkeen lukemin 0-5.  Pistetarvetta VehUlla ei sunnuntain pelistä enää ole, sillä sarjavoitto varmistui jo lauantaina Ryhdin hävittyä oman ottelunsa Ilvekselle. Päivänselvää on kuitenkin se, että sunnuntain ottelusta VehUlle kelpaa vain ja ainoastaan kolmen pisteen voitto. Managerivelho Heimo Joki nostaa esille vastustajajoukkueesta kerätyn tiedon merkityksen.

”Olen tällä kaudella painottanut suojateilleni sitä tosiseikkaa, että jokainen vierasottelu on aivan omanlaisensa, jolloin meidän on myös joukkueena pystyttävä mukautumaan vallitseviin kenttäolosuhteisiin. Kun yhdistää Kangasalan Voiton pelivuosilla mitattuna kokeneen joukkueen sekä Pitkäjärven liikuntahallin esihistoriallisen lähiympäristön, tuovat ne ilman muuta ensimmäisenä mieleeni protoindoeurooppalaisuuden. Myös joukkueen aina vaarallisen ja kaudesta toiseen muuttumattomana säilyvän pelikirjan uskon vakaasti olevan peräisin samoilta ajoilta, kuparikaudelta noin 4000 vuotta ennen ajanjakson alkua”, esihistorialliset aikakaudet läpikotaisin tunteva Joki arvioi.

Sunnuntaina kotijoukkueena toimivalle KaVolle ottelu on tämän kauden osalta viimeinen koitos. Joukkue on kerännyt 17:stä pelaamastaan ottelusta yhteensä 31 sarjapistettä. KaVon lopullinen sijoitus sarjassa voi olla vielä mikä tahansa sijojen kaksi ja viisi väliltä. Pelaajavalmentaja Jokilammen joukkojen ylivoimaisesti tehokkain pelaaja on kuluneella kaudella ollut Ahmed Al-Tallab pistesaldollaan 21+9. Sama mies löytyy myös koko sarjan pistepörssin jaetulta kolmossijalta yhdessä VehUn Jyri Leinosen kanssa. KaVon sisäisestä pistepörssistä voi nostaa esille myös 18 tehopisteen Erkka Arvosen ja häntä pisteen vähemmän nakuttaneen puolustaja Erik Westerholmin.

VehU pelasi edellisen ottelunsa viikko sitten perjantaina, kun Toijalan Gepardi kaatui kotihallina toimivassa Raholan liikuntakeskuksessa loppulukemin 8-2. Tuossa ottelussa jälleen hieman laajemmalla kokoonpanolla liikkeellä olleen VehUn pelaajatilanne näyttää myös sunnuntain osalta todella hyvältä. Tuoreita jalkoja kentälle saadaan, kun kahdesta viime ottelusta sivussa ollut Jesse Salminen tekee paluun kokoonpanoon.

Paluusta normaaliin päiväjärjestykseen kielii myös se tosiasia, että managerivelho Heimo ”Huima” Joki nähdään jälleen VehUn vaihtopenkin takana. Edellisestä ottelusta skandaalimaisesti sivuun joutunut karpaasi uhkuu jälleen voimakkaita näyttöhaluja. Ainoana Tampere-Satakunta Kakkosen managerina 16-bittiseen stereoääneen yltävä Joki tavoitettiin ottelun alla Tampereen konservatorion järjestämästä kaikille avoimesta äänenavaustilaisuudesta.

”Olen täällä löytääkseni Pitkäjärven liikuntahallin moderniin akustiikkaan sopivan jatkuvan vokaalivirran, sillä sunnuntaina myös minun on heti päästävä omalle tasolleni. Älä päkistä tai puske, vaan päästä ääni ulos rennosti ja luonnollisesti”, perisuomalaista itsevarmuutta uhkunut Joki ohjeisti.

VehU tositoimissa sunnuntaina Pitkäjärven liikuntahallisssa kello 19.15 alkaen. Tervetuloa!

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 1 maaliskuun, 2014, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: