Ilves isännöi VehUa Spiralilla

VehU pelaa kauden neljänneksi viimeisen ottelunsa sunnuntaina Spiralilla, jossa vastaan asettuu Ilves FS/2. Kauden ensimmäisessä ottelussa VehU kaatoi keltapaidat suvereenisti 10-1, mutta tämän jälkeen nuori Ilves on parantanut otteitaan selvästi. Joukkue on voittanut kolmesti, pelannut neljästi tasan ja hävinnyt neljä kertaa. Jokainen tappioista on kuitenkin tullut vain yhden maalin erolla.  Ilves FS/2 osallistui alkukaudella myös Futsal Cupiin, jossa se taisteli hienosti liigajoukkue Liikunnan Riemua vastaan. Jyväskyläläiset joutuivat tekemään loppuun asti töitä 6-4-lukemin päättyneessä ottelussa.

VehU on aloittanut kauden toisen puoliskon terävästi keräämällä neljä voittoa ja yhden tasapelin. Ilvestä vastaan vierailijat lähtevät hyvin pitkälti samalla kokoonpanolla kuin kolmeen aiempaankin kohtaamiseen. Paluun kokoonpanoon tekee osasto Iisalmi Jyri Leinonen ja Arttu Partanen. Lasarettiosaston lisäksi kokoonpanosta poissa ovat Aleksi Haaramäki sekä VampU-pelissä korttitilinsä täyteen kerännyt Jesse Salminen.

Ilveksen kauden toisen puoliskon saldo on toistaiseksi voitto Nastasta sekä kaksi maalin tappiota Gepardille ja KaVolle. Ennen VehU-kohtaamista joukkueella on vielä edessään Porin-reissu, kun keltapaidat kohtaavat lauantaina vierasottelussa PTU:n. Ilves kaipaa viikonlopun tuplapeleistä kipeästi pisteitä säilyttääkseen sarjapaikkansa. Tällä hetkellä eroa säilymisviivan päällä majailevaan Gepardiin on neljä pistettä. Akaalaiset tosin ovat pelanneet peräti kolme ottelua tamperelaisia enemmän. Ilveksen tehotilastosta pystyy helposti erottamaan neljän pistemiehen rintaman. VehUn on sunnuntaina syytä olla tarkkana etenkin Riku Laitisen (10+7), Mikko Ala-Hakunin (9+7), Kalle Sintosen (13+2) ja Jesse Hirvelän (5+8) kanssa.

Ilves FS/2 ja VehU kohtaavat sunnuntaina Kaukajärven Spiral-hallilla kello 15.00 alkaen.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 8 helmikuun, 2014, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: