VehU vierailee Tamppi Areenalla

Futsalin Tampere-Satakunta Kakkosen kevätkierroksen toinen ottelu pelataan VehUn osalta tulevana perjantaina, kun joukkue matkaa ACE/2:n vieraaksi Hervannan Tamppi Areenalle. Joukkueet kohtasivat jo sarjakauden alussa, jolloin VehU venyi niukkaan 3-2 -kotivoittoon Jyri Leinosen laukomalla viimeisten minuuttien osumalla. VehUn muista maaleista vastasivat tuolloin Jukka Törmänen sekä iisalmelaisuutta aidoimmillaan edustava Arttu Partanen. Hallilan seurakuntakodilta tavoitettu hyväntuulinen managerisuuruus Heimo Joki suostui lehdistön pyynnöstä muistelemaan kauden aikaisempaa kohtaamista.

”Lähtökohdat tuolloin pelatulle ottelulle eivät todellakaan olleet sieltä helpoimmasta päästä. Raholan liikuntakeskuksen sisätilan ilmankosteus oli hyvin kaukana optimaalisesta 45 kosteusprosentista. Kiinnitimme yhdessä Suomen lämmitysenergiayhdistykseen kuuluvan huoltaja Joonas Nuutisen kanssa huomiota myös paikoittain reistailevaan kaukolämpöverkkoon. Onneksi tällä kertaa vältyimme suuremmilta vahingoilta”, lämmitystekniikan vaihtoehdoista myöhemmällä iällä kiinnostunut Joki nuhteli.

Perjantain vastustaja ACE löytyy tällä hetkellä sarjataulukon viimeiseltä sijalta. Loppukaudella putoamista vastaan taistelevaa kokenutta hervantalaisnippua ei ole kuitenkaan varaa aliarvioida, sillä erityisesti joukkueen hyvin organisoitu puolustuspeli lienee jälleen perjantaina yksi suurimmista haasteista VehUn näkökulmasta katsottuna. Joukkueen tehopelaajana on häärinyt jalkapallon puolella Sääksjärven Loisketta edustava Jouni Juntunen, joka on pelaamissaan otteluissa kerännyt saldon 6+2. Vastustajiin kohdistuvasta perusteellisesta selvitystyöstä tunnettu manageri Joki tiedostaa ACE:n vaarallisuuden.

”Aivan ensiksi haluan kertoa kaikille kuulijoilleni, että tänäkin perjantaina lähestyn ottelua hyvin pitkälti sodankäynnin näkökulmasta. Siitä huolimatta, että ACE:n kaltainen sotilasmahti suosii usein maanpuolustuksen perusratkaisua, alueellista puolustusjärjestelmää, en ole lainkaan huolissani. Oman mielenrauhani turvaamiseksi laskin jo alkuviikosta tulevan kamppailun keskinäiset voimasuhteet ensimmäisessä maailmansodassa käytetyllä Lanchesterin lakien differentiaaliyhtälöllä. Tämän laskuopin pohjalta määräsin myös reservin loukkaantuneen miehistön liikekannallepanoon. Meiltä löytyy joukkueestamme onneksi myös Jesse Salmisen ja Antti Tapolan muodostama mekanisoitu taisteluosasto, joka tarjoaa myös muita varteenotettavia mahdollisuuksia”, Tampereen Hallilassa sijaitsevan omakotitalonsa hiljattain Guantanamo Bayn tyyliseksi laivastotukikohdaksi muuttanut Joki informoi.

VehU puolestaan majailee sarjataulukon toisella sijalla kymmenen pelatun ottelun jälkeen. Kauden teemaksi nousseet loukkaantumiset eivät ole tälläkään kertaa jättäneet joukkuetta rauhaan, vaan tuorein vammoista kärsinyt pelaaja on joukkueen sisäistä pistepörssiä johtava Jyri Harju. Miehen pelikunto selviää vasta ottelun alkulämmittelyjen jälkeen, mutta ennuste on ikävä kyllä heikko. Hyviäkin uutisia toki onneksi löytyy, sivussa olleet Aleksi Haaramäki ja Matias Riikonen tekevät paluun pelikentille jo tulevana perjantaina.

ACE/2:n ja VehUn välinen vääntö perjantaina Tamppi Areenalla kello 20.00 alkaen. Tervetuloa tunnustamaan vihreää väriä!

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 9 tammikuun, 2014, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: