VehU haki reissupisteet tutulla kaavalla

Futsal Kakkosen ensimmäinen sarjakierros päättyi VehUn osalta lauantaina Nakkilassa, jossa paikallinen Nasta kaatui karstaisten alkuminuuttien jälkeen luvuin 3-5 (3-3). Ottelun alku noudatti samaa kaavaa kuin kauden aiemmatkin reissupelit. VehUn jalat olivat jääneet Kiikoisten ABC:lle, ja alle kuudessa minuutissa Nasta naulasi tilanteeksi 3-0. Tämän jälkeen maalinteosta vastasivat kuitenkin pelkästään vierailijat. VehUn osumat Nakkilan-reissulla kirjattiin Matias Riikoselle, Jyri Harjulle ja hattutempun takoneelle Jyri Leinoselle. Tarkempi seloste on lisätty Ottelut-sivulle.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 22 joulukuun, 2013, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: