VehU päättää ensimmäisen sarjakierroksen Nakkilassa

Tulevana lauantaina VehU matkustaa tällä kaudella viimeistä kertaa Satakuntaan, kun se kohtaa Nakkilan syntisessä lauantai-illassa paikallisen Nastan. Viime viikonloppuna KaVolle kärsityn shokkitappion myötä elimistönsä tasapainotilan hallinnan totaalisesti menettänyt managerivelho Heimo Joki on tuoreimpien tietojen mukaan viettänyt viimeiset päivät Harjavallan psykiatrisen sairaalan suljetulla osastolla. Sairaalan televisiohuoneesta tavoitettiin kuitenkin uudestisyntynyt ja suurta työtehoa puhkuva mies. Omaan laboratoriokorttiinsa vastahyökkäysvariaatioita raapustellut Joki suostui pienen pohdinnan jälkeen ruotimaan viimeisten päivien käänteitä.

”Hakeuduin välittömästi tänne, kun huomasin paikan sijainnin olevan lähellä Nakkilan liikuntakeskusta. Tarkoituksena on viettää täällä vielä muutama päivä, jotta ehdin osallistumaan sairaala-arjesta kertovan Pieniä potilaita –televisiosarjan uuden tuotantokauden kuvauksiin”, realityohjelmien suurkuluttajaksi tunnustautuva Joki paljasti.

Kauden yhdeksäs vastustaja Nakkilan Nasta löytyy sarjataulukosta seitsemänneltä sijalta. Kahdeksasta ottelusta kymmenen pistettä saalistanut joukkue pelasi VehUn tavoin viimeksi lauantaina, jolloin se taipui Huittisissa VampUn vieraana lukemin 10-5. Nakkilalaisten tehokkain yksittäinen pelaaja on ollut saldon 5+6 kirjauttanut Toni Kukkula. Yhden ottelun arvosteluasteikon perusteella VehUn huoltaja Joonas Nuutinen näkee Nastan hyvin liikkuvana joukkueena, jonka vahvuudeksi voidaan lukea pallollinen pelaaminen.

VehU vastaavasti lähtee otteluun totutun siipirikkoisena. Loukkaantumislistalla jatkavat varmuudella tutut miehet Aleksi Haaramäki, Joel Aalto, Jukka Törmänen, Juuso Palander sekä Markus Vaajala. Muiden syiden vuoksi sivussa ovat myös kärkihyökkääjien joukkoon lukeutuvat Teemu Hannula ja Arttu Partanen. Haasteista huolimatta joukkue lähtee matkaan kuitenkin luottavaisin mielin ainoana tavoitteenaan täydet kolme pistettä.

Velvollisuudet eivät lopu kuitenkaan vielä ottelun päätösvihellyksen jälkeen, sillä pelaajien edustustehtävät jatkuvat pitkälle yöhön. Autojen kaartaessa pois Nakkilasta VehUlla on edessä perinteinen joulutaukoa edeltävä suursauna, joka kerää paljon myös seuran ulkopuolista väkeä. Erilaiset käytösetiketit cocktail-pukeutumisen tavoin hallitseva manageri Joki onkin syksyn mittaan keskittynyt järjestämään pelaajilleen tapakoulutukseen painottuvia yksityisoppitunteja tulevaa tapahtumaa silmällä pitäen. Kansainväliseen tapakulttuuriin painottuvissa perusopinnoissa on lähestytty asioita ensivaikutelman kautta.

”Jokainen meistä osaa käyttäytyä hyvin, jos vain haluaa. Kun tervehdit toista ihmistä, tee se kokonaisvaltaisesti ottamalla katsekontakti, hymyilemällä ystävällisesti sekä toivottamalla kuuluvalla äänellä hyvää päivää. Muista myös, että löysä ja veltto kättely antaa aina huonon ensivaikutelman ja tuntuu vastapuolesta epämiellyttävältä. Jos et kuullut vastapuolen nimeä, voit sanoa ”Anteeksi, en kuullut nimeänne”, ulkoista ryhdikkyyttä huokuva Joki tiivisti.

Nakkilan Nasta ja Vehmaisten Urheilijat vastakkain kello 16.30 alkaen!

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 19 joulukuun, 2013, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: