VehU ja KaVo iskevät yhteen

Tulevana perjantaina VehU pelaa viimeistä edeltävän ottelunsa ennen pian häämöttävää joulutaukoa, kun se saa vastaansa rakkaan kilpakumppaninsa Kangasalan Voiton. Joukkueet kohtasivat jo aiemmin syksyllä pelatussa harjoituspelissä, jonka KaVo vei nimiinsä niukasti lukemin 3-2. Toisensa hyvin tuntevat joukkueet iskevät siis yhteen jo toistamiseen, vaikka käynnissä on vasta ensimmäinen sarjakierros. Pitkäjärven soramontulta telttamajoituksesta tavoitetun managerivelho Heimo Joen mukaan tulevan ottelun valmistautumisjakso ei eroa aiemmista.

”Kriisi- ja sotatilanteissa on ensiarvoisen tärkeää kerätä tietoa vastustajan liikkeistä ja ryhmityksistä. Olen viimeisten päivien ajan lähinnä tarkkaillut Pitkäjärven liikuntahallin pääovien kulkuliikennettä Saksan armeijan käyttämillä Busch-Rathenow-kiikareilla. Lisäksi suunnitteilla on KaVon valmentajakollegan kodin takapihalle suuntautuva tiedustelulento, jonka näillä näkymin suoritamme huoltaja Joonas Nuutisen radio-ohjattavalla helikopterilla”, esikuvansa Leonid Breznevin oppeja Kangasalan Voittoon soveltava Joki informoi.

Vierailija KaVo lähtee otteluun allaan tasapeli Vampulan Urheilijoita vastaan käydystä kotiottelusta. Kyseisessä ottelussa omat maalintekopaikkansa tehokkaasti hyödyntänyt kangasalalaisnippu lukeutuu joukkueisiin, joita vastaan VehUn puolustuspelaamisen on toimittava kiitettävällä tasolla läpi ottelun. KaVon sisäistä pistepörssiä johtavan Erkka Arvosen ohella yksilöistä on syytä nostaa esille valojuova-ammuksen nopeudella liikkuva Ahmed Al-Tallab sekä taitava Eero Hermikoski.

Kotijoukkue VehU jatkoi omaa sarjataivaltaan viime sunnuntaina Toijalan monitoimitalolla, kun se haki arvokkaat vieraspisteet FC Gepardilta 3-6-lukemiin päättyneessä kamppailussa. Maalinteossa onnistuivat toijalalaisia hattutempulla kurittanut Teemu Hannula sekä ottelun parhaaksi valittu Jyri Leinonen, joka puolestaan osui kahdesti. Myös takaiskut loukkaantumisrintamalla jatkuivat, kun Jukka Törmänen väänsi polvensa tilanteessa, joka aluksi näytti Serie A -tyyliseltä filmaukselta. Ortopediasta kaiken tietävän huoltaja Nuutisen mukaan jalka ei ole pelikunnossa perjantain ottelussa.

Aukkoja löytyy myös VehUn vaihtopenkin takaa, kun manageri Heimo Joen sympaattisen lempeää isoa hahmoa ei Raholassa tällä kertaa päästä näkemään. Kuluneen syksyn ajan jatkuvalle työperäiselle stressille altistunut ja rajun burn outin läpikäynyt Joki onkin valmennusportaaseen kuuluvan Arsin Piiraksen toimesta määrätty viikonlopun mittaiselle hermolomalle Lontooseen. Kirjailija Kari Rissan Tulosta ja hyvinvointia -teosta koko alkuviikon ajan tiiviisti lukenut Joki suostui lopulta antamaan asiasta myös oman lausuntonsa.

”Lienee julkinen salaisuus, että VehUn managerin pesti on maamme vaativimpia ja kuluttavimpia työtehtäviä. Jatkuvan painetilan ja ympäriltä kumpuavan kritiikin vuoksi siitä suoriutuminen onnistuu ainoastaan kaltaiseltani poikkeusyksilöltä. Myös fyysinen työympäristö kaipaa vastaisuudessa kohennusta. Ensimmäinen askel kohti viihtyisämpää tulevaisuutta on seuramme harjoituskeskuksena toimivan Pirkkahallin kohdeilmanvaihdon kehittäminen”, ilmavirtauksen periaatteita jo useiden viikkojen ajan aktiivisesti tarkkaillut Joki ilmoitti.

VehUn kauden neljäs kotiottelu perjantaina Raholan liikuntakeskuksessa kello 19.15 alkaen!

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 12 joulukuun, 2013, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: