VehU matkaa Akaaseen Gepardin vieraaksi

Kolmen viikon mittaista ottelutaukoa marras-joulukuun vaihteessa viettänyt VehU palaa tulevana sunnuntaina takaisin pelikentille, kun se matkustaa Toijalan monitoimitalolle Gepardin vieraaksi. Kuluneen kolmen viikon aikana oman joukkueensa harjoittelun osalta äärirajoille piiskannut ja ihmisoikeuslakeja toistuvasti rikkonut managerivelho Heimo Joki aiheutti moisella toiminnalla myös sen, että mies jäi kokonaan linnanjuhlien kutsuvieraslistan ulkopuolelle. Uutisen aiheuttaman järkytyksen vuoksi lehdistön haastattelupyynnöistä järjestelmällisesti kieltäytynyt Joki tavoitettiin kuitenkin pyrkimästä Suomen ilmavoimien järjestämälle itsenäisyyspäivän ylilennolle. Sotilasparaatiin taitavasti soluttautunut Joki heltyi lopulta sen verran, että suostui antamaan asiasta vähäsanaisen tiedotteen VehUn kotisivujen toimitukselle.

”Tänä vuonna en poikkeuksellisesti saanut kutsua presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Tällaisen shokin käsitteleminen vei kaltaiseltani suurmieheltä luonnollisesti aikaa, mutta pettymyksestä toivuttuani päätin kuitenkin juhlistaa maamme itsenäisyyspäivää joukkueeni keskuudessa. Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalveluksen suoritimme kotini olohuoneessa, jonka jälkeen ohjelmassa oli huoltaja Joonas Nuutisen järjestämä sortovuosien muistotilaisuus”, kyyneliin asti liikuttunut Joki kertasi.

VehU pääsee lähtemään huomiseen kamppailuun sarjan kolmannelta sijalta. Taukoa edeltäneessä ottelussa joukkue haki arvokkaan vierasvoiton Huittisista ja on näin ollen koonnut kolmetoista sarjapistettä, kun pelattuja sarjakierroksia on takana kuusi. Kokoonpanon osalta huolia ovat tuottaneet muutamat ikävät loukkaantumiset, jotka valitettavasti näkyvät suurella todennäköisyydellä myös sunnuntain kokoonpanossa. Joel Aallon ja Markus Vaajalan ohella vammoista ovat viime aikoina kärsineet muun muassa Aleksi Haaramäki, Antti Tapola sekä Juuso Palander. Yksi sunnuntain suurista kysymyksistä on myös se, millaisia luovia slaavilaisia nyansseja suoraan Pietarin-risteilyltä peliin saapuva osasto Iisalmi on otteisiinsa löytänyt.

gefilus

Kotijoukkue Gepardi on tällä kaudella ehtinyt pelaamaan jo kahdeksan kertaa saalistaen näistä otteluista yhteensä neljä sarjapistettä. Joukkue on tasapisteissä seitsemäntenä olevan Vampulan Urheilijoiden kanssa, joskin kaksi ottelua enemmän pelanneena. Ennakkokaavailuissa Gepardilta on syytä huomioida viisi maalia iskenyt Miikka Innala, jonka kanssa VehUn pohjapelaajien on syytä olla tarkkana.

VehUn ja Gepardin välinen ottelu Toijalan monitoimitalolla vihelletään käyntiin kello 13.00.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 7 joulukuun, 2013, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: