Ylöjärvi maalin verran ryhdikkäämpi Raholassa

VehU koki perjantaina kauden avaustappionsa, kun rutinoitunut Ryhti haki Raholasta vierasvoiton viimeisen minuutin voitto-osumalla. Lukemiin 3-4 (0-2) päättyneessä ottelussa VehUn maaleista vastasivat Aleksi Haaramäki, Matias Riikonen ja Jyri Harju. Tarkempi otteluraportti ilmestyy sivuille alkuviikosta.

Ryhdin myöhäisestä voittomaalista pahasti järkyttynyt manageriguru Heimo Joki on lauantaiaamupäivänä edelleen shokkitilassa. Valehuoltaja Joonas Nuutisen lääkelaukusta löytyvien rohtojen avulla Joki pyritään kuitenkin parsimaan kasaan sunnuntain VampU-vierasotteluun mennessä. Näin ollen Huhkolinnan pienen salin akustiikka pääseekin ensimmäistä kertaa tällä kaudella todelliseen testiin.

 
tonnin seteli

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 16 marraskuun, 2013, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: