Tuplapelien viikonloppu huipentuu Huittisissa

Viime lauantaina Valkeakoskelta Ruotsinsalmen meritaisteluita muistuttavan sotatilan jälkeen itselleen tasapelipisteen saalistanut VehU on jälleen tulevana viikonloppuna kovan haasteen edessä, kun se pelaa kahdesti kolmen päivän sisällä. Perjantai-illan kotiottelussaan joukkue isännöi useaan otteeseen sarjan ennakkosuosikiksi tituleerattua Ylöjärven Ryhtiä. Heti perään sunnuntaina on jälleen edessä rattoisa vieraspelimatka, kun VehU matkustaa Huittisiin VampUn vieraaksi. WFT:tä vastaan käydyssä hektisessä taistossa omien pelaajiensa silmissä lähinnä sotamarsalkkaa muistuttanut manageriguru H. Joki on kuitenkin härkäviikosta huolimatta levollinen.

”Mielestäni harjoittelu ennen tällaista viikkoa on täysin joutavaa ajanhukkaa. Sen sijaan olen järjestänyt asiat niin, että pääsemme loppuviikosta poikien kanssa osallistumaan paikallisen yliopiston väitöstilaisuuteen. Roolimme on toimia koko joukkueen voimin tilaisuuden opponentteina eli vastaväittäjinä. Ajatukset täytyy saada hetkeksi pois kaikesta lajiin liittyvästä ja joukkueestamme löytyy monia erinomaisen väittelytekniikan argumentteineen ja puheenvuoroineen hallitsevia kavereita, kuten viime lauantain saunaillassakin saatiin huomata. Itse suosin väittelyiden kohdalla lähinnä sokraattista menetelmää, jossa tietämättömäksi tekeytymällä pakotan myös vastapuolen osoittamaan oman tietämättömyytensä asian suhteen”, puhujanlahjoistaan silminnähden ylpeä Joki virkkoi.

Perjantaina Raholan liikuntakeskukselle vieraaksi saapuva, viime kaudella Ykköstä tahkonnut Ylöjärven Ryhti on toistaiseksi Nakkilan Nastan ohella sarjan ainoa puhtaan pelin joukkue. Se on voittanut alkukauden kaikki kolme otteluaan ja löytyykin sarjataulukon toiselta sijalta heti VehUn jälkeen, joskin yhden ottelun vähemmän pelanneena. Joukkueen kokoonpanosta löytyy useita nimekkäitä pelaajia, jotka pystyvät ratkaisemaan otteluita. Ryhdin sisäistä pistepörssiä johtavat kolmeen pisteeseen yltäneet Mika Nieminen sekä Melodysta siirtynyt Samuli Salminen.

Sunnuntain vastustaja Vampulan Urheilijat sen sijaan pitää hallussaan sarjan kuudetta sijaa. Joukkue on pelannut VehUn tavoin neljä ottelua ja kerännyt niistä saman verran pisteitä. Tehokkaimpana pelaajana on häärinyt tehot 2+2 kerännyt Teemu Virtanen, jonka kentällä tapahtuvasta liikkumisesta apulaisvalmentaja Arsi Piiras on koostanut omalle joukkueelleen kahden ja puolen tunnin mittaisen videokoosteen.

Ilman tappioita tähän asti pelannut VehU ei tänäkään viikonloppuna saa ottelupöytäkirjaan parasta mahdollista kokoonpanoa, kun pitkäaikaispotilaiden lisäksi sivussa ovat Antti Tapola, kahden ottelun pelikieltoaan kärsivä Jesse Salminen ja reissumiehen roolin ottanut Arttu Partanen. Jälkimmäisessä ottelussa Huhkolinnan matolla ei nähdä myöskään Kakkosen tähtipörssiä johtavaa Jyri Harjua.

Jotta valmistautuminen ei olisi ollut näidenkään takaiskujen jälkeen turhan helppoa, on joukkuetta kohdannut viime viikonlopun aikana myös ikävä tragedia. Pääroolin itselleen joukkueen viime lauantaisessa saunaillassa varasti sulavista käytöstavoistaan tunnettu manageri Joki. Useita tunteja jatkuneen rajun saunomisen sumentama futsalpioneeri innostui löylyttelyn tuoksinnassa myös kaivertamaan löylykauhan tupella uusimpia suunnanmuutospeliin kohdistuvia variaatioita saunan ylälauteiden tukipuihin. Joen kovakouraiseen käsittelyyn joutunut löylykauha ei moista kohtelua kestänyt, vaan huoltaja Nuutisen saapuessa paikalle oli esine jo kahdessa eri osassa.

”On selvää, että surutyö kysyy voimia koko joukkueelta. Kauhan lähiomaisiin kuuluvalle puolustaja Lepomäelle olemme pyrkineet järjestämään välitöntä kriisiapua”, asiasta vähäsanaisen tiedotteen joukkueen WhatsApp-kanavalla julkaissut Joki totesi.

Perjantain kotiottelu Raholan liikuntakeskuksessa vihelletään käyntiin kello 19.15. Huittisissa puolestaan aloitetaan jo hieman aikaisemmin, kun ottelu alkaa kolmelta iltapäivällä.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 14 marraskuun, 2013, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: