VehU haastaa edelliskaudelta tutun WFT:n

Vehmaisten vihreän pataljoonan pelit jatkuvat neljännen sarjakierroksen osalta lauantaina Valkeakoskella, kun vastaan asettuu viime kaudelta tuttu VaKP WFT. Kolmosessa joukkueet mittelivät tasaväkisesti molemmissa peleissä. Ensimmäisessä vieraspelissä päädyttiin pistejakoon ja jälkimmäisen kohtaamisen koskilaiset voittivat niukasti lukemin 3-2.

Valkeakosken maine vierasjoukkueelle vaikeana paikkana todennäköisesti korostuu entisestään, kun VehU joutuu lähtemään matkaan ilman kuutta avainpelaajaansa. Loukkaantumislistalla jatkavat edelleen pitkäaikaispotilaat Joel Aalto sekä Markus Vaajala. Edellä mainittujen lisäksi sivussa ovat erinäisten matkojen vuoksi sisäisen pistepörssin kärkinimi Matias Riikonen, Arttu Partanen ja Anssi Kauppinen. Myös Jyri Leinosen pelaaminen on epätodennäköistä. Valkeakosken tehdaskulttuuria suuresti ihailevalla manageri Joella on kuitenkin vierasvoiton todennäköisyyttä nostava pelisuunnitelma valmiiksi katsottuna.

”Pallollisen lämmittelyn sijaan suoritamme tällä kertaa Valkeakosken kanavassa tapahtuvan verryttelyuinnin. Tein hiljattain turvallisuutta käsittelevän selvitystyön Merenkulkulaitoksen verkkosivuilla ja kyseinen kanava on juuri sopiva tällaista tarkoitusta varten. Meillä on joukkueessamme Matinsaaren Villen ja Kososen Tarmon kaltaisia lajin parissa jo kaiken mahdollisen nähneitä konkareita, jolloin valmentajan velvollisuus on tarjota jatkuvasti uusia ärsykkeitä harjoitteluun”, myös omalla vesijuoksuharrastuksellaan laajasti huomiota herättänyt Joki valaisi.

Valkeakosken WFT on aloittanut oman kakkosdivaritaipaleensa kahdella tappiolla. Sarja-avauksessa koskilaiset saivat vastaansa kenties Kakkosen suurimman ennakkosuosikin, Ykkösestä pudonneen Ylöjärven Ryhdin, joka korjasi pisteet lukemin 3-4. Jälkimmäisessä pelissä WFT vieraili Huittisissa VampUn vieraana, sielläkin vastustaja osoittautui vahvemmaksi 6-3 loppulukemiin päättyneessä ottelussa. Materiaaliltaan tasaisen vahvasta WFT:stä voidaan kuitenkin nostaa taitavien yksilöiden osalta esille erityisesti Janne Heikkilä sekä farmisopimuksen turvin aiemmissa otteluissa operoineet Mika Jussila ja Mikko-Petteri Latosaari.

VehU sen sijaan jatkoi myös kolmannen sarjapelinsä osalta puhdasta sarjaa, kun viime perjantain kotiottelussa ACE kaatui lopulta kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa isketyllä maalilla. Maalintekijätilastoihin ratkaisija Leinosen lisäksi nimensä saivat myös pesemättömillä pelivarusteillaan pandemiariskiä entisestään nostanut Arttu Partanen sekä vahvan nelikymppisen pelannut Jukka Törmänen. VehUn laajasta ratkaisurintamasta saa hyvän käsityksen vilkaisemalla joukkueen sisäistä pistepörssiä, jossa tehopisteet ovat jakautuneet tasaisesti kymmenen eri pelaajan kesken. Maanantain harjoitukset väliin jättänyt ylityöllistetty manageriguru Joki tavoitettiin ottelun alla kotinsa työhuoneesta vastustajajoukkueesta koostetun PowerPoint-esityksen ääreltä.

”Erikoistilannevariaatioiden sijaan olen tällä viikolla lähinnä keskittynyt selvittämään vastustajajoukkueen taustoja. Työn alla on ollut erityisesti WFT:n valmennusjohdon vuoden 2012 verotiedot sekä aisaparini Arsi Piiraan koostama diagrammiesitys WFT:n pelaajien kesäasunnoilleen asentamien ilmalämpöpumppujen tyyppivioista”, maaninen ilme kasvoillaan diaesitystä kelaillut Joki tiedotti.

Ottelu Valkeakosken liikuntahallissa alkaa epämiellyttävään kellonaikaan 12.30.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 7 marraskuun, 2013, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: