VehU haastaa teekkarit perjantaina

VehUn erinomaisesti alkanut kakkosdivarikausi jatkuu jo tulevana perjantaina, kun Raholan myöhäisillan ottelussa vastaan asettuu AC Estudiantes. Joukkue on viime vuosina kerännyt mainetta hyvin organisoidulla puolustuspelillään, joten toisin kuin kauden aikaisemmissa otteluissa, saattavat maalit olla tällä kertaa tiukassa.

Kotijoukkue VehU pääsee lähtemään otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Muutama merkittävä poissaolokin tosin löytyy, kun Porin vierasottelussa loukkaantunut hyökkäävä puolustaja Joel Aalto ei ole pelikuntoinen. Myös pitkäaikaispotilas Markus Vaajala jatkaa sairastuvalla. Ratkaisuvoimaa joukkueelta kuitenkin löytyy, kun PTU-ottelussa maalintekijöiden joukkoon kirjattiin jälleen neljä eri pelaajaa. Loisto-ottelun pelanneet Aleksi Haaramäki ja Teemu Hannula kurittivat porilaisia kahdella maalilla, ja myös Jukka Törmänen ja sisäisen pistepörssin kärkinimi Matias Riikonen osuivat kertaalleen. Pyynikin uimahallin vesijuoksualtaasta tavoitettiin kuluttavalta vieraskiertueelta vastikään palannut ja matkaväsymyksestä edelleen kärsivä managerivelho Heimo Joki.

”Lähtökohta on se, että fyysinen rasitus järkyttää aina elimistön tasapainotilaa. Huoltavan oheisharjoittelun osalta määräsin pojille tätä viikkoa varten lajinomaisia liikkeitä, kuten löylykauhakädellä tehtäviä toistoheittoja 80-asteisessa puusaunassa. Näin pumppaamme verta lihaksiin ja samalla poistamme kuona-aineita”, kehonhuollon asiantuntijana väkevät näytöt osaamisestaan antanut Joki luennoi.

Vierailija ACE on ehtinyt VehUn tavoin pelaamaan jo kahdesti. Avausottelussa Ylöjärven Ryhdille kahden maalin tappion kärsinyt hervantalaisnippu avasi oman pistetilinsä viime sunnuntaina, kun joukkue päätyi kotikentällään Tamppi Areenalla maalittomaan tasapeliin Vampulan Urheilijoiden kanssa. ACE:n pelaajista oman maalitilinsä ovat ehtineet avaamaan kahdessa ensimmäisessä pelissä tehot 1+1 iskenyt Olli Kumpulainen sekä Santtu Ojala.

Raholan liikuntakeskuksen myöhäisottelu polkaistaan käyntiin kello 20.45 alkaen. Keskustelua herättänyt ajankohta saa jyrkän tuomion säännöllistä vuorokausirytmiä suosivalta VehU-manageri Joelta.

”Alkamisajankohta on ehdottomasti liian myöhäinen. Itseltäni jää ottelun vuoksi väliin viikon todellinen kohokohta, kun Yle Teemalta starttaa kello seitsemältä sotahistoriaa käsittelevä ajankohtaisohjelma. Edellisten pelikausien tavoin kotini tallentava digiboksi on jälleen oikutellut, joten ainoa asia johon tässä yksinkertaisesti voi luottaa, on kärkipelaaja Vilho Matinsaaren suorituskyky”, tekstiteeveen ohjelmaopasta kotisohvallaan selaillut Joki voivotteli.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 30 lokakuun, 2013, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: