VehUn karavaani suuntaa Poriin

Tampere-Satakunta Kakkosen sarja-avauksessa todelliseen yllätysiskuun vertynyt sarjanousija Vehmaisten Urheilijat joutuu heti perään entistä kovempaan testiin. Tulevana lauantaina Porin Urheilutalolle viime kauden sarjakakkosen PTU:n vieraaksi matkustava VehU lähtee otteluun haastajan roolissa. Sarjapisteiden kertymisen kannalta asiaa ei tee helpommaksi perjantain kotiavauksessa puhtaan hattutempun paukuttaneen Jyri Harjun poissaolo. Myös kärkipuolustajien kaartiin lukeutuvan Jesse Salmisen pelaaminen on epätodennäköistä. Tampereen kaupunginkirjastolta lukulasit päässä sanaristikkojen äärestä yhytetty manageri H. Joki huokuu kuitenkin ottelun alla perisuomalaista itsevarmuutta hankalista lähtökohdista piittaamatta.

Tällaisten otteluiden kohdalla erot joukkueiden välillä saattavat usein olla jopa marginaalisia. Porissa nähtävien kulmapotkuvariaatioiden kohdalla oma perussuoritustasomme ei enää yksinkertaisesti riitä, vaan meidän pitää huomioida myös sellaiset pelilliset seikat, kuten vuonna 1564 Porille myönnetyt vapaakauppaoikeudet sekä tekstiiliteollisuuden merkitys 1800-luvun puolivälin työllistäjänä”, mustekynänsä huitomisella sanallista viestintää tehostanut Joki painotti.

Myös kotijoukkue PTU lähtee otteluun kolmesta pisteestä, kun se kaatoi omassa avausottelussaan Vampulan Urheilijat lukemin 5-7. Viime kaudella peräti 54 tehopistettä kerännyt Mika Laaksonen lienee ennakkoarvioissa mies, jonka kanssa VehUn on oltava tarkkana. PTU on viime vuosien aikana profiloitunut myös vahvaksi kotijoukkueeksi, eikä se esimerkiksi viime kaudella hävinnyt kotonaan kuin kahdesti.

VehUn leirissä osattiin avausottelun jälkeen iloita kymmenen tehdyn maalin lisäksi laajasta ratkaisurintamasta, sillä tehopisteille pääsi peräti seitsemän eri pelaajaa. Harjun ohella Ilvestä hattutempulla kurittaneen Matias Riikosen lisäksi maalinteossa onnistuivat Jyri Leinonen, Jukka Törmänen ja Arttu Partanen. Paikkojen järjestelijöinä sen sijaan kunnostautuivat uudet puolustajat, Tomi Vikman jatkoi vahvoja peliesityksiään keräämällä kolme syöttöpistettä ja myös Joel Aalto saalisti tilastoihinsa kaksi syöttömerkintää.

Keskiviikkona poikkeuksellisesti yleisölle avoimet harjoitukset Pirkkahallin betonibunkkerissa järjestänyt Joki ei lähtenyt kuitenkaan sen tarkemmin erittelemään joukkueen kahden päivän mittaisen valmistautumisjakson yksityiskohtia.

”Loppuviikon rauhoitamme harjoittelun osalta, se on ilman muuta selvä juttu. Muita selviä asioita reissuun liittyen ei ainakaan vielä ole tiedossa, paluumatkasta tässä tuskin kannattaa edes puhua. Kokoonpanon ohella aion lähipäivinä julkaista myös pelikaudelle 2013-2014 päivitetyn ajovuorolistan. Itse kärsin kroonisesta ajokammosta, joten kuljettajan roolin ottaminen ei omalla kohdallani tule kysymykseen”, Joki informoi monologinsa päätteeksi.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 24 lokakuun, 2013, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: