Kausi käyntiin lokakuun lopulla

VehU Futsalin kausi alkoi harjoitusten osalta syyskuun alussa, ja ensimmäiset sarjapelit ovat edessä lokakuun loppupuolella. Viime kaudella VehU jäi Kolmosessa toiseksi paremman maalieron keränneen WFT:n jälkeen, mutta kabinettisuhmuroinnin jälkeen myös VehUlle tarjottiin paikkaa tulevan kauden Satakunta-Tampere Futsal Kakkoseen. Nopean pohdintatuokion jälkeen paikka päätettiin ottaa vastaan.

Futsal Kakkosen muut joukkueet kaudella 2013-2014 ovat FC Gepardi (Akaa), VaKP WFT (Valkeakoski), PTU (Pori), VampU (Huittinen), Ilves FS/2 (Tampere), ACE/2 (Tampere), Ylöjärven Ryhti (Ylöjärvi), Nasta (Nakkila) ja KaVo (Kangasala). Varmistuneet harjoitusottelut ja sarjaohjelma (sen varmistuttua) löytyvät Ottelut-linkin takaa kauden 2013-2014 kohdalta.

vehufsk

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 28 syyskuun, 2013, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: