Ensimmäinen harjoituspeli takana

VehUn kauden ensimmäinen harjoituspeli pelattiin sunnuntaina 30. syyskuuta Pitkäjärven liikuntahallissa, jossa FC Kangasalan ja KaVon yhdistelmäjoukkue kaatui numeroin 1-5. Peli oli molemmin puolin melkoista höntsyä, ja molemmat joukkueet olivat liikenteessä melko sekalaisilla kokoonpanoilla. Kotijoukkueella ei esimerkiksi ollut mukana varsinaista maalivahtia, joten tuloksesta ei voi vetää sen kummempia johtopäätöksiä. Seuraava harjoituspeli pelataan keskiviikkona 17.10. Hervannan Tamppi Areenalla, jossa vastaan asettuu ACE/2. Ottelu alkaa kello 21.00.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 10 lokakuun, 2012, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: