Kausi käyntiin syyskuun alussa

– Kesän alkajaisiksi ovat varmistuneet myös VehU FS:n tulevan kauden reenivuorot. Harjoituksia pidetään viime kauden tapaan Linnainmaan koulun uudessa liikuntasalissa lauantaisin ja sunnuntaisin. Kellonaika tosin aikaistuu tunnilla, eli tulevana futsal-sesonkina joukkue reenaa kello 15-17. Ensimmäiset harjoitukset pidetään heti kesän päätyttyä eli 1. päivä syyskuuta.

– Edellisestä postauksesta löytyvän Kauden manageri -äänestyksen tulokset ovat myös selvinneet. Palkinnon voitti odotetusti manageri Heimo Joki, joka oli palkintokategorian ainoa ehdokas. VehU:n IT-jaosto selvittää parhaillaan tyhjä- tai poissa-vaihtoehtoa äänestäneiden IP-osoitteita.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 2 kesäkuun, 2012, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: