Manageri Joki ja joukot Ylöjärvellä

Joulutauko on vietetty, joten VehU:n sarjapelit jatkuvat lauantaina Ylöjärvellä paikallista Ilvestä vastaan. Näillä näkymin VehU saa otteluun liikkeelle lähes parhaan mahdollisen kokoonpanon. Vastustaja Yilves on kerännyt tähän mennessä seitsemän sarjapistettä kahdella voitolla, yhdellä tasapelillä ja kolmella tappiolla maalieron ollessa yhden osuman pakkasella. Joukkue on vain pisteen putoamisviivan yläpuolella, mutta toisaalta suoraan nousuunkin on matkaa vain kaksi pistettä.

Manageriguru Heimo Joella ei ole vastustajasta sen kummempia riidejä, mutta internetin ihmemaasta kerättyjen tietojen perusteella vastassa on noin 18-vuotiaista nuorukaisista koostuva nippu. Nuorien ja vetreiden vastustajien lisäksi ongelmia saattaa aiheuttaa myös Ylöjärven Urheilutalon ahtaaksi ja liian liukkaaksi moitittu kenttä, jossa kulma- ja sivurajapotkujen antamiselle on hyvin vähän tilaa. Huonosta parketista johtuen manageri Joki on myös evästänyt pelaajia laittamaan vakuutukset kuntoon ennen Ylöjärvelle lähtöä.

Aivan puskista VehU ei otteluun lähde, sillä kadonnutta pallokontrollia metsästettiin keskiviikkona ylimääräisissä reeneissä Atalpan palloiluhallissa. Seesteisen joululoman viettänyt Joki huomautteli reenien aikana piikikkäästi useiden pelaajien vyötäröille kertyneistä vatsamakkaroista. Terveiden elämäntapojen puolestapuhujana tunnettu managerivelho onkin huhujen mukaan asettanut joukkueelle tiukan vaatimuksen, jonka mukaan joulupyhinä kertyneet liikakilot on uhkasakon uhalla karistettava helmikuun alkuun mennessä.

Ylöjärven Ilves – VehU FS lauantaina Ylöjärven Urheilutalolla kello 13.30 alkaen.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 5 tammikuun, 2012, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: