Varakenkien varakengät

VehU:n sunnuntaisissa reeneissä nähtiin vihdoin kauan odotettu näky. Viime kauden otteluissa nähtyjen ”One more year, Teemu” -julisteiden viesti oli mennyt perille, ja Teemu Hannula teki viimein reenidebyyttinsä Linnainmaan koulun silkinpehmeällä parketilla. Pitkän omatoimisen harjoitusjaksonsa päättänyt Hannula kommentoi jatkavansa uraansa ottelu kerrallaan polven kunnon huomioiden.

Sunnuntain harjoituksissa nähtiin myös kauden ensimmäinen varusterikko, kun hyökkääjä Otso Lepomäen oikean jalan Lotto-kengästä irtosi pohja kaksinkamppailutilanteessa. Vaihtopenkin ympärillä levottoman näköisenä pyörinyt päävalmentaja Heimo Joki ei ollut mielissään kuultuaan, ettei Lepomäki pysty jatkamaan harjoituksia loppuun varakengillään.

Kysyin Lepomäeltä, että mikset sä varakenkiä ottanu, ja sitten mä kuulenkin parhaan selityksen, mitä oon valmentajaurani aikana kuullut, että ”Mun varakengät on rikki, et mä en voi pelata niillä”. Mä mietin vähän aikaa, että hetkinen. Sul on varakengät, joilla sä et voi pelata, niin miksei sulla sit oo varakenkien varakenkiä, joilla voi pelata. Ammattilaisurheilussa. Tuu nyt Lepomäki ite selvittään tää asia, tänne kameroille voit sen kertoo.

Lepomäen varakenkien kunto ei miellyttänyt päävalmentajaa.

Advertisement

About vehufutsal

Vehmaisten Urheilijat on tamperelainen futsaljoukkue Vehmaisten kaupunginosasta.

Posted on 9 lokakuun, 2011, in Futsal. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: